Kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem
Kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym dzikim ryżem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz orzechy włoskie, boćwina szwajcarska, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem, Grillowane Kotlety Wieprzowe Nadziewane Dzikim Ryżem, oraz Jesienne Rissole Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Aby przygotować wieprzowinę, umieścić kotlety w płytkim naczyniu; skropić równomiernie Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Połącz sól, szałwię i czarny pieprz w małej misce. Rezerwa 3/4 łyżeczki mieszanki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać orzechy włoskie do pozostałej mieszaniny soli; wrzucić dobrze. Na obie strony kotletów wieprzowych nacisnąć mieszankę orzecha włoskiego. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Gotować plasterek boczku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać kotlety wieprzowe do kapie na patelni; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj 1/4 szklanki bulionu z kurczaka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Aby przygotować ryż, podgrzej duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj cebulę i dalej 3 składniki (przez czosnek) na patelnię; przykryć i gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać 3/4 łyżeczki mieszanki soli, chard, pieczarki i jabłko. Przykryć i gotować 5 minut lub aż marchew będzie miękka. Wymieszać z ryżem i 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować, odkryte, 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Chard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Umieść 1 szklankę mieszanki ryżu na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1 kotlet schabowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.