Kotlety schabowe z farszem herbatniki

Kotlety wieprzowe sos z nadzieniem herbatniki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 582 kalorie, 58g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpańskie Kotlety Wieprzowe Z Farszem Kukurydzianym Linguica I Sosem Winnym, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Herbatniki i sos z kiełbasą wieprzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać kotlety wieprzowe; gotować 8 do 10 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Kotlety schabowe umieścić w naczyniu do pieczenia.
W tej samej patelni, gotować seler i cebulę na średnim ogniu 3 do 5 minut, często mieszając, do miękkości; usunąć z ognia.
W małej misce, mieszać Bisquick mix, szałwia i mleko do wymieszania. Wymieszać z selerem naciowym i mieszanką cebuli. Na każdy kotlet schabowy upuść dużą łyżkę ciasta.
Piec 20 do 25 minut lub aż ciastka są złotobrązowe i kotlety wieprzowe nie są już różowe w środku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.