Kotlety Schabowe Smażone Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych kotletów wieprzowych na patelni. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 409 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, olej canolan, młode ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedna Patelnia Jabłko Cynamon Kotlety Wieprzowe, Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej, oraz Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Sól i pieprz po obu stronach kotletów wieprzowych.
Połączyć mąkę i trochę cayenne, sól i czarny pieprz. Pogłębiać każdą stronę kotletów wieprzowych w mieszaninie mąki, a następnie odstawić na talerzu.
Rozgrzać olej z kanoli na średnim lub średnim ogniu.
Dodaj przycisk. Gdy Butter jest stopiony i mieszanka butter / olej jest gorąca, gotować 3 kotlety wieprzowe na raz, 2 do 3 minut na pierwszej stronie. Odwróć i gotuj, aż po drugiej stronie będą złote, 1 do 2 minut (upewnij się, że nie pozostały różowe soki).
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałymi kotletami schabowymi.
Podawać z roztrzepanymi młodymi ziemniakami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.