Kotlety Schabowe Po Niemiecku
Kotlety wieprzowe w stylu niemieckim może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka center cut kotlety wieprzowe, mąka, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Po Niemiecku, Kotlety Schabowe Po Niemiecku, oraz Aromatyczne Niemieckie kotlety wieprzowe i kiszona kapusta.
Instrukcje
Kotlety wieprzowe przygotować, pokrywając obie strony każdego z nich musztardą. Kotlety obtaczamy w mące.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić kotlety wieprzowe w gorącym oleju, i gotować, aż rumiane z obu stron.
Wyjąć z patelni i wyrzucić nadmiar oleju z patelni.
Powrót kotlety na patelnię i zmniejszyć ogień do niskiej.
Wlać nierozcieńczoną zupę na kotlety, upewniając się, aby umieścić dużą ilość ryżu na każdym z nich. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 30 minut, lub aż wieprzowina nie będzie już różowa, a soki będą jasne. Od czasu do czasu podlewać kotlety i w razie potrzeby dodawać wodę.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.