Kotlety jagnięce z salsą z czerwonej papryki i mięty

Kotlety jagnięce z salsą z czerwonej papryki i mięty
Jeśli u pacjenta występuje około 30 minut do spędzenia w kuchni, kotlety jagnięce z czerwoną papryką i salsą miętową mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 646 kalorii, 84g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako meksykańskie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mięty, ząbek czosnku, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kotlety jagnięce z sosem miętowo-pieprzowym, Grillowane Kotlety Jagnięce Z Salsą Ananasowo-Miętową, oraz Kotlety jagnięce cytrynowo-oregano z salsą ogórkowo-miętową.

Instrukcje

1
Kotlety doprawić solą i pieprzem. W każdym kotle wykonaj rozcięcie między kością a mięsem, a następnie wepchnij do każdego kawałek czosnku i małą gałązkę rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
2
Do salsy, umieścić papryki w mini chopper lub robot kuchenny z czosnkiem, chili, mięty i cytryny. Blitz aż drobno posiekane, ale nie pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słodka Cebula Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala1 Słodka Cebula Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
3
Dodać olej i blitz krótko wymieszać. Wrzucić do miski i pozostawić w temperaturze pokojowej do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Grilluj lub grilluj kotlety przez 5-7 minut z każdej strony, aż staną się brązowe, następnie podawaj na talerzu z salsą (mieszaj przed podaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn