Kotlety jagnięce z pieczarkami

Kotlety jagnięce z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 596 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wina, oliwy z oliwek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem miętowym i pieczarkami, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 Łyżki. oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować przez 5 minut.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Kotlety jagnięce przyprawiamy 1 łyżeczką. sól i pieprz.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej w patelni.
Dodać kotlety jagnięce, w partiach, jeśli to konieczne, i gotować na średnim ogniu, obracając raz, aż średnio rzadkie, 6 do 8 minut.
Przełożyć na talerz; przykryć folią, aby się ogrzać.
Usuń wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać szalotkę i gotować przez 2 protokół.
Wlać wino, skrobanie dna patelni. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i zmniejszyć płyn przez 5 minut.
Dodać bulion; gotować przez 10 minut.
W średnim rondlu przynieś bulion z kurczaka i 1 łyżeczkę. sól do wrzenia. Stopniowo wlać polentę, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować, mieszając, przez 5 minut. Wymieszać z masłem. Przykryć i odstawić.
Dodać kotlety i grzyby do sosu z czerwonego wina i rozgrzać.