Kotlety jagnięce z czosnkiem i ziołami

Kotlety jagnięce z czosnkiem i ziołami
Czosnkowo-ziołowe kotlety jagnięce to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety jagnięce z ziołami, Kotlety Jagnięce Z Ziołami, oraz Kotlety Jagnięce Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść czosnek, bułkę tartą i rozmaryn w maszynce i pulsuj przez kilka sekund, aby posiekać, a następnie dodaj wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aż powstanie pasta. Doprawić solą i pieprzem. Mocno wcisnąć pastę na powierzchnię kotletów jagnięcych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu w saute patelni i brązowy z każdej strony kotletów, pozostawiając niezakłócony przez pierwsze 2 minuty, aby umożliwić skorupę zintegrować się z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieścić na blasze do pieczenia i zakończyć w piekarniku, na około 6 do 8 dodatkowych minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn