Kotlety Jagnięce Z Cytrynowym Bulgurem

Kotlety Jagnięce Z Cytrynowym Bulgurem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kotlety jagnięce z cytrynowym bulgurem spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kotlety jagnięce cięte, bulgur, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Libańskie kotlety jagnięce z sałatą cytrynową, Cytrynowa Sałatka Bulgur z krewetkami i szpinakiem, oraz Cytrynowy Pieczony Łosoś Ze Szparagami I Bulgurem Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety umieścić w torbie na zamek błyskawiczny.
2
Wymieszać ocet, 2 łyżeczki oleju i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać jagnięcinę, uszczelnić worek i natrzeć marynatę wokół. Wyluzuj 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
W rondlu 2-ćwiartkowym z pokrywką doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj bulgur, marchew i sól, gotuj na wolnym ogniu 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 10 minut. Natkę pietruszki posiekać i wymieszać z sokiem z cytryny i pozostałym olejem. Mieszaninę pietruszki wymieszać z bulgurem, puch widelcem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj jagnięcinę do patelni, odrzucając marynatę. Gotować 23 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Jagnięcinę posypać równomiernie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn