Kotlety Jagnięce Garam Masala

Kotlety Jagnięce Garam Masala
Garam Masala kotlety jagnięce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis marynaty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.4 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, garam masala, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z Garam Masala, Garam Masala kotlety jagnięce z morelowym kuskusem, oraz garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu. Kotlety jagnięce natrzeć mieszanką śliwek; zagrzebać w bułce tartej. Umyć jagnięcinę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
śliwkiśliwki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn