Kotlety jagnięce smażone z masłem Béarnaise
Smażone kotlety jagnięce z masłem Béarnaise to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Na 7,53 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 11 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz masło béarnaise, kotlety jagnięce, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety jagnięce z Podsmażonymi jabłkami, Kotlety Jagnięce Smażone Z Herbes De Provence, oraz Przyprawione kotlety jagnięce na smażonej papryce i cebuli z czosnkiem i miętą kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety jagnięce posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Pracując w 2 partiach, smażyć kotlety jagnięce, aż rumiane z obu stron i gotowane do średnio rzadkiego, o 2 1/2 protokół z boku.
Przenieść na talerz i namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Ułóż 2 kotlety na każdym z 8 talerzy. Do każdego kotleta dolać zaokrąglone łyżeczki masła Béarnaise i podawać.