Kotlety cielęce z sosem maślanym tymiankowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 43g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz niskosolny bulion z kurczaka, przegrzebki cielęce, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety cielęce z sosem chrzanowym, Kotlety Cielęce Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Kotlety Schabowe Z Sosem Cytrynowo-Tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cielęcinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cielęcina
2
Umieść panko w dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mąkę umieścić w średniej misce. Ubić jajka, aby wymieszać w innej średniej misce. Pracując partiami, kotlety cielęce zalać mąką, następnie jajkiem, a następnie panko, delikatnie naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet Cielęcy
Mąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia. (Można przygotować 2 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Miejsce wina, bulion, sok z cytryny, tymianek, i szalotki w ciężkich dużych patelni. Gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się prawie do glazury, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Szalotka
Bulion
Glazura
Tymianek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj 10 łyżek masła, 2 łyżki na raz, stale ubijając i dobrze mieszając między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Ubij śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Zdjąć z ognia. Przykryć, aby sos był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
9
Rozgrzej piekarnik do 93°. stopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach i dodając więcej masła przez łyżki stołowe w razie potrzeby, gotować cielęcinę do brązowego i gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
10
Przenieść do innej obramowanej blachy do pieczenia i umieścić w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
11
Delikatnie podgrzać sos na średnim ogniu, stale mieszając. Cielęcinę podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Cielęcina
12
SOS skropić cielęciną, posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypiorek
SOS
Cielęcina
13
* Dostępne w wielu supermarketach i na rynkach azjatyckich.