Kotlety Cielęce Faszerowane
Nadziewane kotlety cielęce może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Jeśli masz prosciutto, Gruba papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Cielęce Pizzaiolo, Kotlety Cielęce Z Szałwii, oraz Kotlety Cielęce Balsamico dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki nadzienia razem, aż dobrze połączone. Odstawić.
Grill rozgrzany na dużym ogniu i piekarnik nagrzany do 350 stopni F.
Rozciąć każdy kotlet cielęcy na boku, aby utworzyć kieszeń. Każdy kotlet wypełniamy nadzieniem. Użyj wykałaczek, aby zamknąć. Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem, po obu stronach smarujemy olejem.
Umieść kotlety na palącym gorącym grillu i zaznacz na 2 minuty z każdej strony.
Wyjąć z grilla i umieścić w naczyniu do pieczenia. Gotować w piekarniku przez 4 do 6 minut.