Kotlet schabowy z cebulą balsamiczną i Eskarolem

Kotlet schabowy z cebulą balsamiczną i Eskarolem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kotlety wieprzowe z Escarole i cebulą balsamiczną mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, eskarole, kotlety wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kotlet Schabowy Smażony Z Cebulą Balsamiczną, Kotlety Wieprzowe Z Smażoną Ciecierzycą, Escarole I Jabłkiem, oraz Kotlety wieprzowe z dyni, Eskarole i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż rumiane i gotowane przez, 5 do 6 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść na talerz.
3
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać ocet i gotować, aż cebula będzie miękka, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
6
Dodaj escarole i 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Gotować, podrzucając, aż zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EscaroleEscarole
7
Podawać z wieprzowiną. Wskazówka: asertywne zimowe smaki mieszanki escarole i cebuli sprawiają, że jest to świetny dodatek do czegoś więcej niż tylko kotlety wieprzowe. Spróbuj z pieczonym indykiem, wołowiną lub mięsistymi rybami, takimi jak łosoś.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
EscaroleEscarole
łosośłosoś
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
WołowinaWołowina
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn