Kotlet schabowy smażony w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami Parmezanowymi i grzankami z Hominy

Kotlet schabowy smażony w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami Parmezanowymi i grzankami z Hominy
Kotlety wieprzowe smażone w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami parmezan i grzankami z Hominy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1261 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, majonez, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Kotlety schabowe smażone w słodkich ziemniakach, jabłkach i sosie musztardowym, 15 Minut Smażone Kotlety Wieprzowe Z Musztardą Miodową, oraz Zielona Sałatka Z Jabłkami, Chipsami Parmezanowymi I Winegretem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małej patelni saute. Cebulę i czosnek ugotować na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić wodę w średnim rondlu i dodać 2 łyżki soli, doprowadzić do wrzenia. Powoli ubić mąkę kukurydzianą i gotować przez, 15 do 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem i rozprowadzić na masle 11 przez 17 cala blachy do pieczenia. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni lub głębokim smażeniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Pokrój polentę na kwadraty 1/2 cala. Pogłębiać lekko w mączce kukurydzianej i smażyć partiami do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Połącz ser i mąkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać 2 łyżki sera na patelni, aby utworzyć 4-calowe koło. Gotować, aż ser jest nieco stopiony, ale nie twarde. Używając szpatułki, Odwróć ser i gotuj, aż będzie jędrny. Drapować chrupiące na dużym wałku do ostygnięcia. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Wszystkie składniki z wyjątkiem oleju umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę. Powoli dodajemy olej i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić romaine w dużej misce i wrzucić z niektórych opatrunku. Podziel na 4 płytki. Rozgrzać grzanki i umieścić parmezan chrupki w środku sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Rozgrzać kilka łyżek oleju w dużej patelni saute, aż prawie do palenia. Gotować wieprzowinę przez 3 do 4 minut na 1 stronie lub do złotego koloru, odwrócić, zmniejszyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie do średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wyjąć na talerz i ogrzać.
4
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
5
Dodać czosnek i cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Ubić musztardy i tymianek, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego

Składniki

4filetygotowa fasolka szparagowagotowa fasolka szparagowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty ser Asiagostarty ser Asiago7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoChipotle puree konserwoweChipotle puree konserwowe1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino11 łyżka suszonego oreganomąkamąka11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany8goździkiczosnek pieczonyczosnek pieczony11 łyżka suszonego oregano2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorczyca gruboziarnistagorczyca gruboziarnista1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan3kropleKilka ostrych sosów paprykowychKilka ostrych sosów paprykowych6calegrube kotlety schabowe z kościągrube kotlety schabowe z kością2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Średnia żółta cebula, posiekanasałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsasałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsa4krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiała mąka kukurydziana, plus 1 filiżanka do pogłębiania grzanekbiała mąka kukurydziana, plus 1 filiżanka do pogłębiania grzanek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)3kreskiKilka WorcestershireKilka Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Canyon Road Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn