Kotlet schabowy smażony w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami Parmezanowymi i grzankami z Hominy

Kotlet schabowy smażony w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami Parmezanowymi i grzankami z Hominy
Kotlety wieprzowe smażone w sosie musztardowym z sałatką cesarską z chipsami parmezan i grzankami z Hominy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1261 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, majonez, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Kotlety schabowe smażone w słodkich ziemniakach, jabłkach i sosie musztardowym, 15 Minut Smażone Kotlety Wieprzowe Z Musztardą Miodową, oraz Zielona Sałatka Z Jabłkami, Chipsami Parmezanowymi I Winegretem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małej patelni saute. Cebulę i czosnek ugotować na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić wodę w średnim rondlu i dodać 2 łyżki soli, doprowadzić do wrzenia. Powoli ubić mąkę kukurydzianą i gotować przez, 15 do 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem i rozprowadzić na masle 11 przez 17 cala blachy do pieczenia. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni lub głębokim smażeniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pokrój polentę na kwadraty 1/2 cala. Pogłębiać lekko w mączce kukurydzianej i smażyć partiami do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Połącz ser i mąkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać 2 łyżki sera na patelni, aby utworzyć 4-calowe koło. Gotować, aż ser jest nieco stopiony, ale nie twarde. Używając szpatułki, Odwróć ser i gotuj, aż będzie jędrny. Drapować chrupiące na dużym wałku do ostygnięcia. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wszystkie składniki z wyjątkiem oleju umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę. Powoli dodajemy olej i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić romaine w dużej misce i wrzucić z niektórych opatrunku. Podziel na 4 płytki. Rozgrzać grzanki i umieścić parmezan chrupki w środku sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Rozgrzać kilka łyżek oleju w dużej patelni saute, aż prawie do palenia. Gotować wieprzowinę przez 3 do 4 minut na 1 stronie lub do złotego koloru, odwrócić, zmniejszyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie do średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na talerz i ogrzać.
4
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
5
Dodać czosnek i cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Ubić musztardy i tymianek, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Składniki

4filetygotowa fasolka szparagowagotowa fasolka szparagowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty ser Asiagostarty ser Asiago7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoChipotle puree konserwoweChipotle puree konserwowe1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1porcja startego parmezanumąkamąka1porcja startego parmezanudrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany8goździkiczosnek pieczonyczosnek pieczony1porcja startego parmezanu4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorczyca gruboziarnistagorczyca gruboziarnista1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwekOliwa z oliwek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan3kropleKilka ostrych sosów paprykowychKilka ostrych sosów paprykowych6calegrube kotlety schabowe z kościągrube kotlety schabowe z kością2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Średnia żółta cebula, posiekanasałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsasałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsa4trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiała mąka kukurydziana, plus 1 filiżanka do pogłębiania grzanekbiała mąka kukurydziana, plus 1 filiżanka do pogłębiania grzanek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)3kreskiKilka WorcestershireKilka Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Canyon Road Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn