Kotlet Nad Potokiem
Pieczeń Nad Potokiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bekon, ser cheddar, przyprawiony sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Forty Creek Pecan Pie, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, oraz Rock Creek Lake Fresh Peach Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mieloną polędwicę, boczek, cebula,papryka, owies, ser Cheddar, śmietana, sos Worcestershire, i sól przyprawowa Cajun w dużej misce; kształt do bochenka.
Linia 1 1/2-quart bochenek patelni z kromkami chleba. Połóż bochenek na chlebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 15 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Wymieszać sos pomidorowy i brązowy cukier razem w rondlu na średnim ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodać ser Cheddar w małych partiach, mieszając do stopienia każdej partii przed dodaniem następnej. Cebulę i natkę pietruszki wymieszać z sosem i kontynuować gotowanie do gorąca, o 5 protokół.