Kotek Pomarańczowo-Imbirowy

Kotek Pomarańczowo-Imbirowy
Pomarańczowo-Ginger Catsup jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać catsup, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Co w tym jest? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, oraz Oktoberfest Curry Catsup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć catsup, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, imbir, i pieprz. Przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
ImbirImbir
PieprzPieprz
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż mieszanina będzie bulgotać, mieszając raz lub dwa razy, łącznie około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
3
Zeskrobać do małej miseczki do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn