Kotek Pomarańczowo-Imbirowy
Pomarańczowo-Ginger Catsup jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać catsup, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Co w tym jest? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, oraz Oktoberfest Curry Catsup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć catsup, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, imbir, i pieprz. Przykryć luźno folią.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż mieszanina będzie bulgotać, mieszając raz lub dwa razy, łącznie około 1 minuty.
Zeskrobać do małej miseczki do podania.