Kostka figowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Szewku Figowo-malinowego. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Mieszanka mocno brązowego cukru, figi, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placek Malinowy, Placek Malinowy, oraz Koktajl Malinowy.
Instrukcje
Połącz połowę fig, połowę malin i następne 6 składników w rondlu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, na małym ogniu 40 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny fig. Wymieszać pozostałe figi i maliny i zdjąć z ognia.
Usunąć i wyrzucić laski cynamonu.
Łyżka połowa mieszaniny fig do lekko nasmarowane 2-quart pieczenia naczynia, rezerwując drugą połowę.
Zwiń każdy kawałek w 12-calowe koło.
Cut 1 piecrust na 1-calowe paski; odstawić.
W naczyniu do pieczenia umieść pozostałe kawałki na wierzchu mieszanki fig.
Piec w temperaturze 475 przez 12 minut.
Łyżka pozostała mieszanka figowa nad pieczoną skórką; ułóż zarezerwowane paski w kratowym projekcie nad nadzieniem.
Piec 14 minut lub do złotego.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.