Koreański makaron w chłodnym bulionie fasolowym to wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 557 kalorii, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nasiona sezamu, ogórek, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mool Googsu (Koreański makaron mieszany w bulionie anchois), Żeberka po koreańsku z makaronem, oraz Szaszłyki wołowe po koreańsku z makaronem ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nie mushy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Odcedzić i opłukać je pod zimną wodą, a następnie umieścić je w misce lub garnku z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
W blenderze z 3 szklankami lodowatej wody umieścić fasolę, orzechy, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka ziaren czarnego pieprzu. Czysty, aż będzie gładki, rozrzedzając trochę więcej wody, jeśli bulion wygląda na gruby. Smak i dostosować przyprawy. (Można zrobić bulion do dnia przed; przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Udekoruj ogórkiem i kilkoma sezamowymi nasionami, mżawką oleju sezamowego, a jeśli chcesz, trochę chile i scallion; służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Serek śmietankowy Z Warzywami Ogrodowymi O Obniżonej Zawartości Tłuszczu Do Smarowania
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
7
W blenderze z 3 szklankami lodowatej wody umieścić fasolę, orzechy, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka ziaren czarnego pieprzu. Czysty, aż będzie gładki, rozrzedzając trochę więcej wody, jeśli bulion wygląda na gruby. Smak i dostosować przyprawy. (Można zrobić bulion do dnia przed; przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych