Kora Mięty Pieprzowej
Kora mięty pieprzowej jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki z mlecznej czekolady, aromat mięty pieprzowej na bazie oleju, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej.
Instrukcje
Rozłóż 1/3 cukierka mięty pieprzowej na patelni o wymiarach 9x13 cali wyłożonej papierem woskowym.
Roztopić mleczną czekoladę w górnej części podwójnego kotła nad zaledwie gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia, aż do stopienia.
Na przygotowanej patelni wlać roztopioną czekoladę na cukierki miętowe.
Posypać kolejne 1/3 cukierków na wierzchu czekolady mlecznej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada twardnieje, o 30 protokół.
Rozpuść białą czekoladę w podwójnym kotle nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając boki gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia. Wymieszaj z aromatem mięty pieprzowej na bazie oleju.
Wlać białą czekoladę na czekoladę mleczną, a następnie rozłożyć pozostałą 1/3 cukierka mięty pieprzowej na wierzchu.
Przechowywać w lodówce, aż biała czekolada twardnieje, o 30 protokół.
Pokroić lub rozbić na kawałki, aby służyć.