Kora Marmurowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj marmurowej kory. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 43 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 45. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę Piekarską, donice pekan, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Marmurowa Kora Cookie, Czekoladowo-miętowa Kora marmurowa z migdałami, oraz Marmurowa kora z pistacjami i Fleur de Sel: słodkie i słone.
Instrukcje
Mikrofalówka w osobnych miseczkach mikrofalowych na wysokości 2 min. lub do momentu prawie stopienia się czekoladek, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekoladki całkowicie się stopią.
Wymieszać 1/2 szklanki orzechów pekan do każdej miski. Naprzemiennie łyżka stopionych czekoladek na woskowanej blasze lub tacy pokrytej papierem. Obracaj czekoladki razem z nożem, aby uzyskać efekt marmuru.
Przechowywać w lodówce 1-1 / 2 godzin lub do firmy. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.