Kora Espresso
Kora Espresso jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 280 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka ziaren kawy, margaryny, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tajny Składnik (Kawa): Kora Z Ciemnej Czekolady Espresso Bean, Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj arkusz ciasteczek woskowanym papierem.
Połącz chipsy czekoladowe i margarynę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej w odstępach 30 sekund, mieszając między nimi, aż stopią się i będą gładkie.
Wymieszać w ziarnach kawy, aż do równomiernego rozłożenia.
Czekoladę wylać na woskowany papier i rozprowadzić na równą warstwę.
Posypać kawałki białej czekolady równomiernie na górze i lekko docisnąć, aby upewnić się, że przyklejają.
Umieść w zamrażarce, aż zestaw, około 5 minut. Rozbić na kawałki i przechowywać w hermetycznym pojemniku.