Kora Czekoladowo-Miętowa

Kora Czekoladowo-Miętowa
Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Mieszanka sqs. półsłodka czekolada do pieczenia, sqs. czekolada do pieczenia, barwniki spożywcze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kora Czekoladowo-Miętowa, Mięta Pieprzowa Kora Czekolada Chex Mix, oraz Podwójna Kora Czekoladowo-Miętowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8 " x8 " patelnia do pieczenia z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Migdały rozłożyć na patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Włożyć półsłodką czekoladę do miski zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa na wysokości jednej minuty; mieszać do gładkiej. Mikrofalówka 10 do 15 sekund więcej, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Polej migdałami półsłodką czekoladę. Pozostawić do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
MigdałyMigdały
5
Powtórz mikrofalowe instrukcje topienia białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
6
Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej do białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Biała CzekoladaBiała Czekolada
7
Wlać połowę mieszanki białej czekolady do innej miski i odcień różowy przy użyciu czerwonego barwnika spożywczego. Powoli polewaj białą i różową czekoladę półsłodką czekoladą; delikatnie obracaj nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Wierzch posypać pokruszonymi cukierkami. Schłodzić do jędrności, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
9
Użyj folii do podnoszenia cukierków z patelni; rozbij na kawałki. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn