Koper włoski ze Stregą
Koper włoski ze Stregą wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, Likier strega, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Strega ' S Walnut Manhattan, Marynowana Przepiórka z oliwkami i Stregą, oraz Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Dodać połówki kopru włoskiego, anchois i czosnek. Gotować, aż Koper będzie ciemny złoty brąz, o 8 protokół.
Dodaj Stregę i gotuj, aż prawie cała ciecz zostanie zredukowana, a Koper całkowicie zeszkli.
Liście posypać koprem i doprawić solą i pieprzem.