Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue Piwne

Need a wegetariańska przystawka? Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue piwo może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka żarówki kopru włoskiego, ostry cheddar, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue Piwne, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Fondue Z Serem Piwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Posmaruj trochę oleju na kromkach chleba i ułóż je na patelni z prześcieradłem.
Piec na złoty kolor, o 8 protokół.
Wyjąć chleb z piekarnika i odstawić.
Rozpuścić 1 1/2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować, ubijając, przez 1 minutę.
Wlać 3/4 szklanki piwa i dusić, stale ubijając, przez 1 minutę.
Zdjąć rondel z ognia i dodać sery, ubijając do gładkości.
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić pozostałe masło i dodać koper włoski, pory i szczypiorek.
Saute do miękkości, a następnie mieszać w pozostałym piwie. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż wszystkie cebule są karmelizowane i piwo jest głównie gotowane off, o 15 do 20 protokół.
Na pieczywie tostowym rozprowadzić fondue serowe. Na wierzch położyć część mieszanki kopru włoskiego i pora i ułożyć je na półmisku.
Posypać świeżym szczypiorkiem i podawać.