Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue Piwne

Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue Piwne
Need a wegetariańska przystawka? Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue piwo może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka żarówki kopru włoskiego, ostry cheddar, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koper włoski i Por Bruschetta z serem i Fondue Piwne, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Fondue Z Serem Piwnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posmaruj trochę oleju na kromkach chleba i ułóż je na patelni z prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec na złoty kolor, o 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć chleb z piekarnika i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozpuścić 1 1/2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Ubić mąkę i gotować, ubijając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać 3/4 szklanki piwa i dusić, stale ubijając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Zdjąć rondel z ognia i dodać sery, ubijając do gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić pozostałe masło i dodać koper włoski, pory i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Koper WłoskiKoper Włoski
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Saute do miękkości, a następnie mieszać w pozostałym piwie. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż wszystkie cebule są karmelizowane i piwo jest głównie gotowane off, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PiwoPiwo
11
Na pieczywie tostowym rozprowadzić fondue serowe. Na wierzch położyć część mieszanki kopru włoskiego i pora i ułożyć je na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
PorPor
12
Posypać świeżym szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn