Konfitury Imbirowo-Gruszkowe
Konfitury imbirowo-gruszkowe mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 64 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz gruszkę bartlett, imbir, likier o Smaku gruszkowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Konfitury gruszkowo-imbirowe, Ciasto Z Konfiturami Gruszkowymi, oraz Konfitury Z Pomidorów Gruszkowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu. Wymieszać z cukrem i wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 12 godzin (nie przechowywać w lodówce).
Doprowadzić do wrzenia, odkryte, na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Umieść 1 szklankę konfitury w każdym z 4 sterylizowanych (8 uncji) słoików. Przykryć pokrywkami i schłodzić do góry nogami na stojaku z drutu. Wyluzuj.
Uwaga: przetwory będą przechowywane w lodówce do sześciu tygodni.