Konfitura Figowo-Cebulowa

Konfitura Figowo-Cebulowa
Dżem Figowo-cebulowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś konfitury figowe, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę w gorącej oliwie w średnim rondlu na średnim ogniu 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać rozmaryn i suszony pokruszony czerwony pieprz, i smażyć 1 minutę. Wymieszać konfitury figowe, sok z cytryny i sól koszerną. Gotować, często mieszając, 1 minutę lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Dżem FigowyDżem Figowy
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RozmarynRozmaryn
3
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn