Ananasowy dżem kiwi to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 32. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ananas, pektynę z owoców w płynie, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Smoothie z kiwi i ananasem, Ananas Kiwi Krzew, oraz Kiwi Ananas Sernik.
Instrukcje
1
W 2-qt. miska Bezpieczna w kuchence mikrofalowej, połącz kiwi, cukier, ananas i sok z limonki. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokiej przez 7-10 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia toczenia, mieszając co 2 minuty. Wymieszać pektyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pektyna
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wlać do słoików lub pojemników z zamrażalnikiem i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Przykryć i odstawić na noc lub do Ustawienia, ale nie dłużej niż 24 godziny. Przechowywać w lodówce lub zamrażać.