Konfetti flądra z masłem pomarańczowo-estragonowym
Konfetti flądra z masłem pomarańczowo-estragonowym to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 172 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pokrojonej w zapałki marchewki, filety z flądry, masło pomarańczowo-estragonowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Łosoś & Escarole z masłem cytrynowo-estragonowym, Paczki Flądry, oraz Konfetti Tilapia Paczki.
Instrukcje
Groszek śnieżny pokroić wzdłuż na paski i na pół w poprzek.
Umieść paski groszku śnieżnego, marchew, paprykę i wodę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Filety posypać solą i pieprzem.
Wytnij 4 (15 x 12 cali) kwadraty pergaminu. Złóż każdy kwadrat na pół. Otwórz złożony pergamin; umieść 1 filet w pobliżu krotnie na każdym placu. Na każdy filet nałożyć jedną czwartą mieszanki marchwi; pokruszyć lub rozprowadzić 1 łyżkę masła pomarańczowo-Estragonowego na mieszaninie marchwi. Fold papieru; krawędzie uszczelnienia z wąskimi fałdami.
Umieścić opakowania na dużej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut.
Umieść 1 opakowanie na każdym z 4 talerzy; rozetnij i natychmiast podawaj.
Dekoruj pomarańczowymi klinami, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.