Kompot Żurawinowy

Kompot Żurawinowy
Kompot żurawinowy może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Likier pomarańczowy, żurawinę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kompot Żurawinowy, Kompot Żurawinowy, oraz Kompot Z Figi I Żurawiny.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż Skórki żurawiny zaczną się dzielić. Reduce to heat medium-low, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
3
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu. Przechowywać mieszaninę w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn