Kompot Z Gorących Owoców

Kompot Z Gorących Owoców
Gorący kompot owocowy jest bez glutenu i bez nabiału SOS. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka musu jabłkowego, brązowego cukru, brzoskwiń i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kompot z owoców, Kompot Owocowy, oraz Kompot Z Czerwonych Owoców podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlej do 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Ciasto rozłożyć na mieszaninie owoców; posypać brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do uzyskania bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn