Kompot Z Gorących Owoców

Kompot Z Gorących Owoców
Gorący kompot owocowy jest bez glutenu i bez nabiału SOS. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka musu jabłkowego, brązowego cukru, brzoskwiń i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kompot z owoców, Kompot Owocowy, oraz Kompot Z Czerwonych Owoców podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej do 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Ciasto rozłożyć na mieszaninie owoców; posypać brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
4
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do uzyskania bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn