Kompot Wiśniowy Z Kozim Serem
Need a SOS bezglutenowy i wegetariański? Kompot wiśniowy z kozim serem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, wiśni, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klonowe babeczki z kompot wiśniowy i polewą z koziego sera, Crostini z kozim serem z kompotem figowym, oraz Kompot z suszonych owoców z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiśnie i cukier gotować na średnim ogniu na patelni, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Posypać octem i tymiankiem; gotować 1 minutę. Kozi ser pokroić w 4 rund; top z ciepłym kompot, lub chłodni kompot, pod przykryciem, do 3 dni.