Kompot Wiśniowy Z Kozim Serem

Kompot Wiśniowy Z Kozim Serem
Need a SOS bezglutenowy i wegetariański? Kompot wiśniowy z kozim serem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, wiśni, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klonowe babeczki z kompot wiśniowy i polewą z koziego sera, Crostini z kozim serem z kompotem figowym, oraz Kompot z suszonych owoców z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie i cukier gotować na średnim ogniu na patelni, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać octem i tymiankiem; gotować 1 minutę. Kozi ser pokroić w 4 rund; top z ciepłym kompot, lub chłodni kompot, pod przykryciem, do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
KompotKompot
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn