Kolumbijski Sos Z Ostrą Papryką

Kolumbijski Sos Z Ostrą Papryką
Kolumbijski SOS ostra papryka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański SOS. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco.

Instrukcje

1
Paprykę, sos i sok z cytryny umieścić w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksuj z dużą prędkością do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać cebulę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn