Kolumbijski Sos Z Ostrą Papryką
Kolumbijski SOS ostra papryka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański SOS. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco.
Instrukcje
Paprykę, sos i sok z cytryny umieścić w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksuj z dużą prędkością do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać cebulę; dobrze wymieszać.