Kolumbijska Zupa Ahuyama

Kolumbijska Zupa Ahuyama
Kolumbijska zupa Ahuyama wymaga około 40 minut od początku do końca. Ta zupa ma 126 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Mieszanka kremowego masła orzechowego, cebula, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa), Capón de ahuyama (nadziewany Squash lub Dynia), oraz Kolumbijska Zupa Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek, curry w proszku, i płatki czerwonej papryki. Gotować, aż cebula stała się półprzezroczysta, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wymieszać wywar z kurczaka i zmiażdżyć do mieszanki cebuli. Gotuj zupę na średnim ogniu, aż squash będzie miękki po przekłuciu widelcem, o 20 protokół. Wyłączyć ogień, i wymieszać w gałce muszkatołowej, sos Worcestershire, i masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
3
Przenieść mieszaninę w partiach do blendera lub robot kuchenny; miksować aż będzie gładka, powoli wlewając śmietanę. W razie potrzeby podgrzać zupę, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podawać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn