Kolorowe ciasta na patyku
Kolorowe ciasta na patyku to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 46 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane patyczki rzemieślnicze, dekoracje: posypki cukierkowe, glazurę waniliową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj PBJ na patyku, Świnia na patyku, oraz Kolorowy makaron z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka 2 łyżki Funt ciasto ciasto do każdego z 46 dobrze nasmarowane ciasto-on-a-stick formy pan. Poziom ciasto z małą szpatułką.
Piec w temperaturze 350 przez 8 do 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjmij ciasta do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Zamrozić ciasta 1 godzinę.
Włóż 1 drewniany kij rzemieślniczy w środku płaskiej strony każdego ciasta. Zanurz każde ciasto w glazurze waniliowej i umieść na stojakach z drutu. Udekoruj według uznania i zamrozić 10 minut lub aż waniliowa glazura będzie jędrna.
Podawać w temperaturze pokojowej. (Pozostałe ciasta można przechowywać w temperaturze pokojowej.)