Kolorowe ciasta na patyku

Kolorowe ciasta na patyku
Kolorowe ciasta na patyku to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 46 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane patyczki rzemieślnicze, dekoracje: posypki cukierkowe, glazurę waniliową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj PBJ na patyku, Świnia na patyku, oraz Kolorowy makaron z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka 2 łyżki Funt ciasto ciasto do każdego z 46 dobrze nasmarowane ciasto-on-a-stick formy pan. Poziom ciasto z małą szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 do 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjmij ciasta do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Zamrozić ciasta 1 godzinę.
4
Włóż 1 drewniany kij rzemieślniczy w środku płaskiej strony każdego ciasta. Zanurz każde ciasto w glazurze waniliowej i umieść na stojakach z drutu. Udekoruj według uznania i zamrozić 10 minut lub aż waniliowa glazura będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Wyjąć z zamrażarki.
6
Podawać w temperaturze pokojowej. (Pozostałe ciasta można przechowywać w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje46
Ocena Zdrowia0
Magazyn