Kolba kukurydzy z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj kukurydzy na kolbie z parmezanem. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 108 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy, ząbków czosnku, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 27%. Kukurydza parmezanowa w kolbie, Kukurydza parmezanowa w kolbie, oraz Kukurydza parmezanowa w kolbie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej olej na ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i smaż do miękkości i aromatu, około 1 minuty.
Zdejmij patelnię z ognia i ostudź. Odłóż 2 łyżki parmezanu i wymieszaj resztę z mieszanką czosnkową wraz z natką pietruszki i solą.
Ugotuj kukurydzę w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca, około 5 minut. Za pomocą szczypiec przenieś kukurydzę na półmisek.
Posmaruj gorącą kukurydzę masą serową i podawaj.
Posyp pozostałe 2 łyżki sera na wierzchu kukurydzy.