Kolacja: Squash Gnocchi z sosem mięsnym
Kolacja dzisiaj: Squash Gnocchi z sosem mięsnym jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, pomidory w puszkach, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Squash i grzyby Hominy, Kolacja dziś wieczorem: Farfalle z letnim squashem, oraz Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squasha na patelni, przykryj folią i włóż do piekarnika. Gotuj przez godzinę.
Tymczasem, wrzucić wieprzowinę i wołowinę na dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować, rozbijając kawałki drewnianą łyżką, aż zbrązowieje.
W międzyczasie, olej do dużego garnka na średnim ogniu, dodać cebulę, i gotować do miękkości, o 20 protokół. Pomidory wrzucić z sokami, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu.
Wylej jak najwięcej tłuszczu z mięsa, a następnie dodaj go do garnka.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Po zakończeniu squasha, miarka się mięso i umieścić w dużej misce. Mash z masherem ziemniaczanym przez kilka minut.
Dodać jajka i rozgnieść jeszcze trochę.
Dodaj mąkę i wyrabiaj ją rękami, aż uformuje miękkie ciasto.
Z łyżką, sccop się trochę ciasta i użyć drugiej łyżki do złomu ciasta off do wrzącej wody. Gotować, aż gnocchi wzniosą się na wierzch wody i przeniosą na ciepły talerz. Powtórzyć z resztą ciasta.
SOS podawać na gnocchi i doprawić solą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.