Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z kalmarów ciepłe Może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy chleba, kalmary, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą, oraz Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz żółtka, czosnek i sól w blenderze. Proces aż do puree. Na średniej prędkości powoli skropić kilka kropli oliwy z oliwek, aż zacznie się emulgować. Kontynuuj mżanie w oliwie z oliwek, aż wszystko zostanie dodane, uważając, aby nie dodawać zbyt szybko, bo pęknie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W przypadku ciepłej sałatki z kalmarów: Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Przenieść do piekarnika, i czekać, aż lekko tosty, o ośmiu protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Kawałki kalmara osuszyć na papierowych ręcznikach, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podgrzać jedną łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj tyle kałamarnicy, ile zmieści się w jednej warstwie. Na początku kawałki kałamarnicy przyklejają się do patelni. Po zwolnieniu lub zwinięciu, co zajmuje od pięciu do dziesięciu sekund, Odwróć kawałki. Gotować, aż kawałki pojawią się białe, kolejne pięć do dziesięciu sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Przenieść kawałki do miski. Powtórz ten proces, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Włączyć ciepło do niskiej, i dodać czosnek. Gotować, aż lekko rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10
Przełożyć do miski z kałamarnicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Deglaze patelnia z białego wina, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Podgrzać do średniej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
12
Ubij ocet, a następnie dwie łyżki oliwy z oliwek. Gdy mieszanina jest emulgowana, wyłączyć ogień, i trzepaczka w aïoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Polej kalmary przynajmniej połową tego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Kałamarnica
14
Dodaj wszystko, jeśli masz na to ochotę (patrz uwaga powyżej).
15
Posypać około połowę bułki tartej do miski z kałamarnicą. Wrzucić tę mieszaninę tylko dwa razy, następnie dodać zieleni i wrzucić dobrze. Podzielić tę mieszaninę między cztery płytki,a następnie posypać pozostałą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Zieloni
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego