Kolacja: sałatka ziemniaczana pieczona z majonezem Poblano

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: pieczone Sałatka z nowych ziemniaków z Poblano Mayo spróbować. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, zieloną cebulę, chiles poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis od Serious Eats ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: pieczona Poblano - Sałatka ziemniaczana z grillowanym stekiem, Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), oraz Kolacja: Kremowa zupa kukurydziana z pieczonym Poblano Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. wrzuć ziemniaki po jednej stronie patelni i skropić olejem roślinnym. Doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 10 minut.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika. Wrzucić poblanos i czosnek z odrobiną oleju roślinnego i umieścić na drugiej stronie blachy do pieczenia.
Dodać zieloną cebulę na wierzchu młodych ziemniaków.
Umieścić z powrotem w piekarniku i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, poblanos są równomiernie pęcherze, i czosnek jest miękki, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Odklej poczerniałą skórę z poblanos i wyrzuć nasiona i łodygi. Pokroić poblano i umieścić połowę w blenderze wraz z prażonym czosnkiem, żółtkiem, octem i 1/2 łyżeczki soli. Zmiksować na gładką masę. Podczas jazdy powoli skropić oliwą z oliwek.
Wrzucić ziemniaki, zielona cebula, kolendra, i reszta pieczonego chile do średniej miski.
Dodać pół szklanki majonezu poblano i wymieszać, aż dokładnie pokryje.
Podawać z pokruszonym boczkiem.