Kolacja: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą

Kolacja: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą
Kolacja dziś wieczorem: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, oliwy z oliwek, kalafiora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Orecchiette z duszonym jarmużem i kalafiorem, Kolacja: kalafior z boczkiem i pieczarkami, oraz Orecchiette Z Kalafiorem, Bułką Tartą, Pancettą I Pepitos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek słonej wody do zagotowania makaronu. W międzyczasie przygotuj kalafior i w razie potrzeby zetrzyj chleb na okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Na dużej ciężkiej patelni podgrzej 1 i pół łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, a następnie dodaj bułkę tartą. Tosty, często mieszając, aż będą złociste i lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć do małej miski i wytrzeć patelnię do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Gotować boczek w tej samej patelni na średnim ogniu kilka minut, aż tłuszcz renderuje, następnie dodać kawałki kalafiora, czosnek, i dobrą szczyptę soli. Gotuj, mieszając tylko bardzo sporadycznie, aż boczek będzie chrupiący, a kalafior będzie karmelizowany i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie ugotuj makaron do al dente, rezerwując szklankę wody z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Odcedzić i dodać makaron na patelni, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj oliwę z oliwek i wodę z makaronu, aby uzyskać bogatą, lekko kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Podawać z natką bułki tartej, czarnym pieprzem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn