Kolacja: makaron z fasolą Fava, czerwoną papryką i boczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj dziś kolację: makaron z fasolą Fava, czerwoną papryką i bekonem. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 785 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, czosnku, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini z fasolą Fava, Kolacja: fasola Fava z grillowaną cukinią i domowymi grzankami, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać posiekany boczek i gotować, aż tłuszcz wytworzył i zaczyna chrupać.
Wyjąć na papierowy ręcznik.
Dodaj posiekaną cebulę i czerwoną paprykę. Gotować przez 5 minut, lub aż warzywa zmiękną.
Wrzucić czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać fasolę fava i chrupiący boczek i gotować do ogrzania, o innej minucie lub tak.
Zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny i skórkę.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami. Po zakończeniu, przenieść do patelni.
Wymieszać do całkowitego połączenia i dodać więcej wody z makaronu, jeśli wygląda na suchą. Doprawić solą i zetrzeć na wierzchu parmezan.