Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z ziemniaków i tuńczyka na ciepło
Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia z cebulą, selerem, marchewką, liściem laurowym i pieprzem.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, następnie odcedzić i pokroić. Wymieszać z oliwą z oliwek i octem jeszcze ciepłym.
Odsączyć tuńczyka i wymieszać z kaparami, cebulą, oliwkami i pietruszką.
Połączyć tuńczyka i ziemniaki i wrzucić delikatnie. Doprawić do smaku solą, pieprzem i więcej oliwy z oliwek lub czerwonego octu winnego w razie potrzeby. Wrzucić całą mieszaninę z mizuną lub rukolą i podawać.