Kolacja dziś wieczorem: pieczone w soli " Pesce per Due
Kolacja dziś wieczorem: pieczone w soli " Pesce per Due jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, pietruszki, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Dziś Kolacja: Pieczone Ziti, Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Risotto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
W dużej misce wymieszać 3 szklanki soli i białka. Będzie to konsystencja mokrego piasku.
Rozłóż pozostałą 1/2 szklanki soli na dnie patelni do pieczenia.
. Złamać skorupę solną za pomocą drewnianej łyżki uchwytu noża. Podnieś skorupę i podnieś filety na talerze.