Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jeśli 1,37 zł za porcję spada twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary (Ojinguh Bokkeum) mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, sos sojowy, kalmary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary z sosem Marinara, Kolacja: smażona wołowina z cebulą i papryką, oraz Dziś Kolacja: Kurczak smażony z trawą cytrynową i Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz czosnek, sos sojowy, ostra papryka w proszku i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
2
Dobrze wymieszać i odstawić.
3
Ustaw dużą patelnię roboczą lub sauté na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlać olej rzepakowy. Weź drewnianą łyżkę i stale mieszaj, gdy zaczniesz dodawać warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego