Kolacja: Chorizo i ziemniaczana Frittata
Kolacja dziś wieczorem: Chorizo i ziemniaki Frittatan jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę chorizo, jajka, sól morską i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: ziemniaki i jarmuż Frittata, Kolacja: Śniadanie Burrito z Chorizo, ziemniakami i jajkiem, oraz Kolacja: Frittata z kukurydzą, cebulką i ziemniakami.
Instrukcje
Doprowadzić garnek słonej wody do wrzenia i gotować kawałki ziemniaków, aż bardzo miękkie.
Odcedzić i wrócić do garnka do wyschnięcia parą. Rozgrzej piekarnik do 191°.
W międzyczasie ubij jajka w misce z solą i pieprzem i pokrój szalotkę.
Dodaj je do miski i przykryj sokiem z cytryny, odrobiną oliwy z oliwek oraz szczyptą soli i pieprzu. Uszczypnij palcami, aby się ubrać i pozwól im marynować, co zmiękczy ich surowy surowy smak.
Usunąć chorizo i kawałki ziemniaków, pozostawiając olej za, i dodać liście rozmarynu. Gotować na dużym ogniu, aż dopiero zacznie się chrupać, a następnie wlać jajka.
Dodać chorizo i kawałki ziemniaków na patelni, rozprowadzając równomiernie, i wsunąć patelnię do piekarnika odkryte. Gotować, aż jaja nadmuchać i są po prostu lekko brązowy na wierzchu.
Natkę pietruszki wymieszać z szalotką i rozsypać na patelni.