Kolaches Z Kwaśną Śmietaną

Kolaches Z Kwaśną Śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Kolaches z ciasta śmietanowego spróbować. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, cukier, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kolaches Z Kwaśną Śmietaną, Morawski Kolaches-Podwójne Napełnianie Kolaches, oraz Kolaches Z Serem Borówkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, mleko, wodę i śmietanę umieścić w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie ostudzić do 130 stopni. Gdy ostygnie, można dodać szczyptę ekstraktu z wanilii lub masła, jeśli chcesz (całkowicie opcjonalne).Podczas gdy mieszanka mleka jest chłodzenia, umieścić 2 szklanki mąki chlebowej, drożdże, cukier i sól w misce do mieszania - - najlepiej stojak miksera, dzięki czemu można użyć haka ciasta. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka i mieszać do wymieszania, a następnie mieszać w jajku. Od tego momentu dodajemy pozostałą mąkę przez ćwiartki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. To ciasto jest lekko lepkie, choć powinno być mniej po ugniataniu. Użyłem dokładnie 3 kubki lub 13,5 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
EkstraktEkstrakt
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść miskę na stojaku miksera i zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż będzie gładka i elastyczna. Ciasto może się trochę kleić, gdy się ugniata.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Przełożyć do dobrze nasmarowanej miski. Przykryć i odstawić do podwojenia luzem, około 1 godziny.Ciasto rozwałkować i wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uszczypnij 16 równych rozmiarów porcji i uformuj je w małe kulki lub kropki. Alternatywnie możesz wkleić ciasto w duży prostokąt i pokroić w kwadraty, jeśli chcesz kwadratowe kolaches.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieść 8 kulek (lub kwadratów) na każdej z dwóch wyłożonych pergaminem patelni o wymiarach 13×9 cali w odstępie około cala od siebie. Alternatywnie można to zrobić na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posmaruj roztopionym masłem lub skracaj dla mniej brązowienia.Przykryj luźno nasmarowaną folią foliową i odstaw na godzinę.Podczas wzrostu wymieszać składniki na polewę i nadzienie.Zrób wgłębienie w każdej powstałej kulce i wypełnij około łyżką nadzienia z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Posmaruj delikatnie masłem i posyp polewą bułkę i nadzienie.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i niech bułki siedzieć, podczas gdy piekarnik nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec około 15 minut w temperaturze 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Lekko ostudzić przed podaniem. Te wypełnione owocami są naprawdę dobre na gorąco, ale te z serem śmietankowym są lepiej ciepłe lub nawet w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
OwoceOwoce
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn