Koktajle Mleczne Z Boczku

Koktajle Mleczne Z Boczku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj koktajli mlecznych z bekonem. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. 213 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, prawdziwy syrop klonowy, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koktajle Mleczne Z Pumpkin Pie, Sernik Koktajle Mleczne, oraz Koktajle mleczne z gorącą czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart, podgrzać syrop i 1 plasterek boczku na średnim ogniu 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; odstawić do zaparzenia smaku boczku do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SyropSyrop
3
W blenderze umieścić lody i mleko. Okładka; mieszaj na średniej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Usunąć boczek z syropu; wyrzucić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SyropSyrop
5
Dodaj syrop do mieszanki mleka; zmiksuj na niskiej prędkości, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
MlekoMleko
6
Podziel koktajl mleczny równomiernie pomiędzy 2 szklanki. Pokruszyć pozostały plasterek gotowanego boczku; posypać wierzchy koktajli mlecznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Mielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do DekoracjiMielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn