Koktajle Mleczne Pecan Pie
Pecan Pie Milkshake wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten napój ma 319 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz lody waniliowe, bitą śmietanę, pieczone ciasto orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 30%. Spróbuj Bourbon Pecan Pie Milkshake, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić lody i mleko. Przykryć i zmiksować na wysokiej prędkości, aż będzie gładka i kremowa.
Dodaj kawałki ciasta; przykryj i zmiksuj do gładkości, zatrzymując blender, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Wlać do 2 szklanek; top z osłodzoną bitą śmietaną i orzechami pekan.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.