Koktajl Black Star od Mayahuel
Koktajl Black Star od Mayahuel może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 1 i kosztuje $5.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 1796 kalorii. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jeśli masz sok z imbiru, drobny cukier, sok z cytryny z 1 cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam poważne jedzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rosan Amargo koktajl z Mayahuel, NYC, Dobry koktajl z korka od Mayahuel, oraz Spiced Orange Star Cocktail Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sok z imbiru i cukier, energicznie mieszając, aż cukier się rozpuści. Syrop imbirowy można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.
W przypadku syropu z kory cynamonu: zmiażdżyć lub rozgnieść cynamon na kawałki.
Dodaj cynamon, wodę i cukier do garnka i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Gdy mieszanina cynamonu zaczyna się gotować, obniżyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć z ognia i przykryć.
Odstawić na noc, następnie odcedzić i przechowywać w zamykanym pojemniku w lodówce. Syrop cynamonowy można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Do shakera dodaj tequilę, bourbon, sok z cytryny, syrop z kory cynamonu, syrop imbirowy i masło jabłkowe. Shaker Do Koktajli napełnij lodem.
Energicznie wstrząsać przez 20 sekund, upewniając się, że masło jabłkowe jest podzielone i mieszane. Przelej do wypełnionej lodem szklanki Typu highball.
Dekoruj plasterkiem jabłka.