Kokosowe Bomby Migdałowe
Kokosowe bomby migdałowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 42 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 14g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś złoty pył perłowy, cukier cukierniczy, KARTONOWY ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa Radość Tłuszczu Bomby, Bomby Tłuszczowe Z Pistacji Migdałowej, oraz Matchan i Kokosowe bomby tłuszczowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Przełóż do dużej miski; dodaj cukier cukierniczy i kokos. Ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W małej misce ubij białka i wanilię, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w mieszankę kokosową.
Upuść przez łyżki stołowe 2 cale. od siebie na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 14-18 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Rozłóż około 1 łyżeczki sera na każdym ciastku; wstaw do lodówki na 20 minut lub do momentu, gdy ser będzie jędrny.
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz ciasteczka w powłoce; pozwól, aby nadmiar kapał.
Ułóż na woskowanym papierze; posyp migdałami.
Posmaruj migdały perłowym pyłem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.