Kokosowe Bomby Migdałowe

Kokosowe Bomby Migdałowe
Kokosowe bomby migdałowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 42 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 14g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś złoty pył perłowy, cukier cukierniczy, KARTONOWY ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa Radość Tłuszczu Bomby, Bomby Tłuszczowe Z Pistacji Migdałowej, oraz Matchan i Kokosowe bomby tłuszczowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przełóż do dużej miski; dodaj cukier cukierniczy i kokos. Ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W małej misce ubij białka i wanilię, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w mieszankę kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Upuść przez łyżki stołowe 2 cale. od siebie na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 325° przez 14-18 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
6
Rozłóż około 1 łyżeczki sera na każdym ciastku; wstaw do lodówki na 20 minut lub do momentu, gdy ser będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz ciasteczka w powłoce; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Ułóż na woskowanym papierze; posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
9
Odstaw do zastygnięcia.
10
Posmaruj migdały perłowym pyłem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn