Kokos Krewetki Recipe
Coconut Shrimp Recipe jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać deserowe płatki kokosowe, jajka, krewetki tygrysie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki Kokosowe Z Słodki Chili Mayo Recipe, Coconut Laksa with Shrimp (zupa kokosowo-Curry Noodle z krewetkami), oraz Omlet z krewetek / stir-fried Eggs With Red Onions and Shrimp Recipe.
Instrukcje
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
Wymieszać Panko i płatki kokosowe w płytkiej misce. Odstawić.
Wszystkie składniki wymieszać w pikantnym sosie tatarskim. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Odstawić.Osusz krewetki ręcznikami papierowymi i zanurz każdą krewetkę w mieszaninie jaj, a następnie natychmiast zwiń krewetki z powłoką panko i płatków kokosowych. Otrząśnij nadmiar. Ponownie zanurz krewetki w mieszaninie jaj i natychmiast zwiń krewetki z mieszaniną panko, aby uzyskać drugą powłokę. Upewnij się, że krewetki są dobrze pokryte panko i płatki kokosowe.
Umieść krewetki na talerzu wyłożonym pergaminem. Powtórz kroki dla pozostałych krewetek.Kropla każdej krewetki delikatnie do oleju. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż obie strony zmienią kolor na złoty.
Krewetki przełożyć sitkiem i na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Podawać natychmiast z pikantnym sosem tatarskim.