Coconut Shrimp Recipe jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać deserowe płatki kokosowe, jajka, krewetki tygrysie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki Kokosowe Z Słodki Chili Mayo Recipe, Coconut Laksa with Shrimp (zupa kokosowo-Curry Noodle z krewetkami), oraz Omlet z krewetek / stir-fried Eggs With Red Onions and Shrimp Recipe.
Instrukcje
1
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Wymieszać Panko i płatki kokosowe w płytkiej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wszystkie składniki wymieszać w pikantnym sosie tatarskim. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Odstawić.Osusz krewetki ręcznikami papierowymi i zanurz każdą krewetkę w mieszaninie jaj, a następnie natychmiast zwiń krewetki z powłoką panko i płatków kokosowych. Otrząśnij nadmiar. Ponownie zanurz krewetki w mieszaninie jaj i natychmiast zwiń krewetki z mieszaniną panko, aby uzyskać drugą powłokę. Upewnij się, że krewetki są dobrze pokryte panko i płatki kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
Sos Tatarski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Umieść krewetki na talerzu wyłożonym pergaminem. Powtórz kroki dla pozostałych krewetek.Kropla każdej krewetki delikatnie do oleju. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż obie strony zmienią kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Krewetki przełożyć sitkiem i na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.